FIT Biotech Oy: FIT Biotechin syöpähoitoa koskeva patenttihakemus on julkaistu – FIT Biotech

Reports and Releases

FIT Biotech Oy: FIT Biotechin syöpähoitoa koskeva patenttihakemus on julkaistu

FIT Biotech Oy 

Lehdistötiedote 17.10.2018 klo 9.30 EET                    

FIT Biotechin syöpähoitoa koskeva patenttihakemus on julkaistu

FIT Biotechin ("yhtiö", FITBIO: FN Finland) kansainvälinen patenttihakemus WO 2018/185110 on julkaistu. Mikäli patentti myönnetään, se varmistaa FIT Biotechille yksinoikeuden yhtiön kehittämän syövän hoitoon tarkoitetun teknologian kaupallistamiseen.

Hakemus koskee yhtiön omia GTU® ja gtGTU® vektoreita, jotka tuottavat syövän hoitoon tarkoitettuja terapeuttisia vasta-aineita. Teknologia tukee yhtiön strategiaa tuottaa parempia, turvallisempia ja kustannustehokkaampia vasta-aineita markkinalle, jossa uusien biosimilaarien hoitomuotojen kustannushyötyihin on yleisesti ottaen jouduttu pettymään.

Toimitusjohtaja Erkki Pekkarinen kommentoi: "Tämä patenttihakemus on tärkeä virstanpylväs tuotekehitystyössämme. Biologisten hoitomuotojen markkina jatkaa kasvuaan ennennäkemättömällä vauhdilla ja olemme yhtiönä asemoituneet hyvin vastaamaan kasvavaan kysyntään."

FIT BIOTECH OY

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Erkki Pekkarinen
Puh: +358 44 027 0080
E-mail: erkki.pekkarinen@fitbiotech.com

FIT Biotech Oy lyhyesti
FIT Biotech on vuonna 1995 perustettu bioteknologiayhtiö, joka kehittää ja lisensoi patentoimaansa GTU® (Gene Transport Unit) -vektoriteknologiaa uuden sukupolven lääkehoitoihin. GTU® on geenien kuljetusteknologia, joka ratkaisee merkittävän lääketieteellisen haasteen geeniterapian ja DNA-rokotteiden käytettävyydessä. 

FIT Biotech soveltaa GTU®-teknologiaa lääkekehitysprojekteissaan. Esimerkkeinä sovellusalueista ovat syöpä (geeniterapia) ja tartuntataudit kuten HIV ja tuberkuloosi.

FIT Biotechin K-osakkeet ovat listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland  markkinapaikalla.

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet

Back to list