FIT Biotech Oy: FIT Biotech Oy:n hallitus on päättänyt uusien osakkeiden liikkeellelaskusta yhtiölle itselleen ilman eri maksua – FIT Biotech

Reports and Releases

FIT Biotech Oy: FIT Biotech Oy:n hallitus on päättänyt uusien osakkeiden liikkeellelaskusta yhtiölle itselleen ilman eri maksua

FIT Biotech Oy
Yhtiötiedote 21.11.2017 kello 14:00

FIT Biotech Oy:n hallitus on päättänyt uusien osakkeiden liikkeellelaskusta yhtiölle itselleen ilman eri maksua
FIT Biotech Oy:n (jäljempänä myös "Yhtiö") hallitus päätti kokouksessaan 21.11.2017 laskea liikkeelle 50 000 000 uutta K-osaketta yhtiölle itselleen ilman eri maksua 15.9.2016 pidetyn yhtiökokouksen valtuutuksen perusteella. Osakkeet käytetään yhtiön nykyisen Bracknor rahoitusohjelman edelleen toteuttamiseksi.

FIT BIOTECH OY
Hallitus

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Rabbe Slätis
Puhelin: +358 40 840 6749
Sähköposti: rabbe.slatis@fitbiotech.com

Hyväksytty Neuvonantaja: Aalto Capital Partners Oy, puh. +358 40 587 7000

FIT Biotech Oy lyhyesti


FIT Biotech on vuonna 1995 perustettu bioteknologiayhtiö, joka kehittää ja lisensoi patentoimaansa GTU® (Gene Transport Unit) -vektoriteknologiaa uuden sukupolven lääkehoitoihin. GTU® on geenien kuljetusteknologia, joka ratkaisee merkittävän lääketieteellisen haasteen geeniterapian ja DNA-rokotteiden käytettävyydessä.

FIT Biotech soveltaa GTU®-teknologiaa lääkekehitysprojekteissaan. Esimerkkeinä sovellusalueista ovat syöpä (geeniterapia) ja tartuntataudit kuten HIV ja tuberkuloosi, sekä eläinrokotteet.

FIT Biotechin K-osakkeet ovat listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland markkinapaikalla.

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

Back to list